Politica servicii

Servicii-Politica firmei

Servicii:

  • apel taxi
  • bucatarie comuna

Alte servicii:

  • spatiu de joaca

Politca firmei,

 Dragi oaspeti,

Dorinta noastra e sa va oferim o sedere placuta si relaxanta.

Pentru a va putea sa va oferim toate acestea am stabilit o serie de reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont atat in timpul cat si dupa ce s-a incheiat sejurul dvs.

Rezervarea/anularea rezervarii

Rezervararile pot fi facute online sau telefonic de pe pagina preturi si rezervari, site www.dordevis.ro sau pe TuristInfo.

Orice anulare de rezervare a camerei se va face numai in scris (email: office@dordevis.ro ) sau telefonic, cu cel putin 48 ore inainte inceperii sejurului.

Va rugam sa va confirmati sosirea la unul din telefoanele 0766250183/ 0766352139 pana la ora 1800 a zilei de incepere a cazarii, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

 Sosirea si plecarea

Primirea camerei (check in) se poate face incepand cu ora 14:00.

Eliberarea camerei (check out) se face inaine de ora 12:00.

 

Diverse

Fumatul in camere este strict interzis.

Pentru a minimiza consumul de energie electrica, Dor de Vis a ales un sistem de ilumnare ecologic. Orice incalcare a uzantelor hoteliere sau a normelor morale si de convietuire sociala da dreptul hotelierului sa intrerupa imediat contractul/cazarea fara nici un preaviz.

Contravaloarea eventualelelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand Pensiunii  va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora .